dimecres, 12 de juny de 2013

ANEM A PESCAR A LA GUINGUETA!!

Ahir els nens i nenes de P3 vam anar a la Guingueta d'Àneu com a cloenda del nostre projecte dels peixos. Allà ens vam trobar amb el Ferran, que ens va ensenyar com es vesteix un pescador, els estris que utilitza i, fins i tot, ens va deixar la seva canya!!
Al pantà de la Torrassa hi ha moltes truites, però ahir no ens en va picar cap. Tot i això, no ens vam quedar pas sense veure truites, al contrari! Tot sovint deixen anar truites al pantà i ahir vam tenir el privilegi de poder-les tocar i alliberar nosaltres mateixos!
També vam aprofitar per alliberar els capgrossos que hem estat cuidant tot aquest temps i que ara ja eren granotes! Va ser molt divertit tirar-les a l'aigua i veure com nedaven. I per acabar aquesta petita però intensa sortida, vam fer un passeig pel voltant de la mollera fins al mirador dels ocells. Un bonic dia en el que el temps també ens va acompanyar!
Mooooltes gràcies Ferran i Remei pel vostre temps, per tot el que ens vau ensenyar i explicar, i per la bosseta de regalets que ens vau donar a cada nen i nena!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada